HAKKIMIZDA
Anasayfa > Hakkımızda

Misyonumuz:
“Önce İnsan” felsefesinden,firma güvenirliğinden, satış ve satış sonrası servis kalitesinden ödün vermeden, bilgi ve teknolojinin önemini özümsemiş yetkin ve yaratıcı kadromuzu genişletip, yatırımlarımıza sürekli devam edip, sektörde elektrik, kompanzasyon (reaktif kapasitif sayaç kontrolü), jeneratör satış, servis bakım onarım, mühendislik hizmetleri konusunda müşterilerimize 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vererek, sektörün önde gelen ve aranan firmalarından olmaktır.


Vizyonumuz:
Düzenli ve artan büyüme ile sektördeki ağırlığımızı bölgesel boyutta zirveye taşımaktır. Bunu başarabilmek için; kendine güvenen, sistemli, ve pratik çözüm üreten insan kaynağımıza güveniyoruz.


Yönetici mesajı:
Toplumun her kesiminden insanların fark gözetilmeksizin iyi şeylere layık olduğu, azmin ve bilgi birikimine dayalı çok çalışmanın mutlaka başarıya ulaşacağı felsefesinden hareketle, Mersin’de temelleri atılan firmamız, çalışanlarına,müşterilerine, tedarikçilerine ve ilişki içinde olduğu tüm kurum ve kişilere göstermiş olduğu saygı, sadakat ve özveri sayesinde bugünlere gelmiştir.

Akademik eğitim sonrası, on beş yıla dayanan elektrik ve jeneratör sektöründe kazanılan tecrübeler ışığında elde edilen bilgi birikimi ile takım çalışmasından ayrılmayan ekibimiz, kuruluşundan bu yana geçen zaman diliminde ivmesini kaybetmeden kalifiye kadrosunu ve kapasitesini arttırmıştır.

Birçok büyük projeye, tasarımından teslimat ve montajına kadar, verdiği terminlere uyarak imzasını atan JENKOM MÜHENDİSLİK, bölgede güvenilir ve aranır bir marka haline gelmiştir.


Kazanmak istediğinizi çok iyi biliyoruz,
Gücünüze güç katarak güçlenmeniz için çalışıyoruz.

SAYGILARIMIZLA
Tansu CANBOLAT

 
Jenkom Mühendislik © Tüm hakları saklıdır.  Ana sayfa | Hakkımızda | Faaliyet Alanları | Referanslar | Kariyer | İletişim   SiteKlik.com